Denise Rifai, revoltată pe Vlad Voiculescu: „E omooooor!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Astăzi începe primul weekend complet în care vor fi aplicate restricțiile din România. Magazinele se închid la ora 18.00, iar circulația persoanelor este permisă doar până la ora 20.00. Jurnalista Denise Rifai s-a arătat revoltată și îi transmite ministrului Sănătății Vlad Voiculescu să ia „soluții mai inteligente”.

„Alo, dl ministru al sanatatii, ma intreb Oare cand ati fost ultima data la supermarket??????!

A, n ati mai fost demult???!

Apoi, e omor, va spun eu! E omooooor! Cozi si oameni la coada !!!!! Asa ne ferim de covid? Mda. Interesanta strategie, n am ce zice.

Ma gandesc ca poate gasiti ceva solutii mai inteligente, ce ziceti ???!

Ps. Unde mai pui alergatura nebuna a fiecaruia dintre noi, care-ncotro, sa prinda deschis la supermarket ???!”, a scris Denise Rifai pe pagina de Facebook.

 

Magazine închise la 18.00

 

Circulația persoanelor în afara locuinţei / gospodăriei este interzisă în intervalul orar 22.00 - 5.00 în zilele de luni până joi, și în intervalul orar 20.00 – 05.00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. În intervalul orar 21.00 - 05.00 în zilele de luni până joi, respectiv 18.00 – 05.00 în zilele de vineri, sâmbătă, duminică, operatorii economici pot activa doar în relația cu operatori economici cu activitate de livrare la domiciliu.

Programul operatorilor economici care desfașoară activități de comerț/prestări servicii în spații închise și /sau deschise, publice și/sau private, se poate desfășura în intervalul 05.00 – 18.00 în zilele de vineri, sâmbăta și duminica. În zilele de luni – joi, programul poate fi desfășurat în intervalul orar 05.00 – 21.00, cu condiția menținerii incidenței cumulată la cel mult 7,5/1000 locuitori.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel