Denise Rifai, replici acide pentru Gabriela Firea: „Când Dragnea făcea politică, matale exersai în oglindă“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai, replici dure pentru Gabriela Firea, după ce primarul general al capitalei a anunțat că îi va face plângere penală premierului Ludovic Orban, pe care l-a și comparat, de altfel, cu Liviu Dragnea.

Denise Rifai reacționează dur după ce Gabriela Firea a anunțat că îi va face plângere penală premierului Orban pentru abuz în serviciu, întrucât în ședința de Guvern de  vineri nu a fost de acord cu noi alocări bugetare către primăria capitalei.

„Firea asta este mai rau ca Dancila. Muuult mai rau. E varianta coanei Viorika la “superlativul negativului”, ca sa ma exprim pe limbajul agramat, dar in voga, la Pesede ul de azi. Gabita noastra se cearta cu toata lumea. Face plangeri penale “la” toata lumea. Toata lumea e Rea si toata lumea are ceva cu E A.

Coana Gabrielo, linisteste te, bre! N are nimeni, nimic cu mata! Nu esti bre pe cat de importanta te vezi mata in oglinda din gospodarie! Ba chiar Esti atat de plina de negativism incat nici rolul de victima ingenua nu te prinde !

Coana Gabrielo, lumea e suparata rau, bre, ca tot orasul asta cade pe noi iar mata doar tipi si te rastesti la toata lumea si dai vina in toate directiile, mai putin, in curte la mata. Care tu, coana Gabrielo, n ai facut altceva decat sa ti bati joc toti anii astia de tot bugetul asta mare pe care Doar Tu l ai avut la dispozitie.

N ai facut nimic coana Gabrielo decat sa zbieri toti anii astia la toata lumea si sa te plangi ca tu esti aia marginalizata si chinuita de lumea rea“, scrie Denise Rifai pe pagina sa de Facebook.

 

„Coana Gabrielo, ciocu’mic!“

Prezentatoarea Realitatea PLUS ajunge chiar să admită că Liviu Dragnea a fost politician în adevăratul sens al cuvântului, la fel ca și Ludovic Orban, iar asta în vremurile când Gabriela Firea „își exersa dicția în oglindă“. 

„Ai ajuns pana intr acolo pana sa l compari pe Orban cu Dragnea. Pai coana Gabrielo, cand orban si cu dragnea faceau politica, mata iti exersai exercitiile de dictie la mata in oglinda. Eu nu zic ca Dragnea a fost bun, dar macar a fost om politic. Si nu zic nici ca Orban e bun, dar zic ca mata te poti compara doar cu o tantita de la piata Obor.

Esti penibila, bre! Ai ajuns de un penibil cum eu nu am mai vazut demult! Ca sa nu zic ca nu am vazut Niciodata!!!
Cucoana, n are nimeni nevoie de mata la Bucuresti!Ne a ajuns ca ne ai chinuit toti anii astia cu tot felul de evenimente de prost gust si cu luminitele kitschului si ca ne ai demonstrat ca esti buna doar sa zici ca toata lumea e rea cu mata.

Mai cucoana, linisteste te odata! Ca poate ne aducem aminte ca ar cam trebui sa ne explici ce ai facut tu cu muntele asta de bani pe care stai si ai star in fiecare an.

Coana Gabrielo, ciocu’mic !!! Nu de alta, dar Ne am cam saturat de mata!

OARE CAM CAT TUPEU STA IN FIREA????“, conchide Denise Rifai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel