Denise Rifai: „Mor după toți politicienii ăștia! Ce ipocriți!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Jurnalista Denise Rifai a reacționat după ce mai mulți politicieni au transmis mesaje de Ziua Mondială a Libertăţii Presei. 

„Mor dupa toti politicienii astia, care Ureaza chestii Jurnalistilor si presei "libere"!

De parca ei nu ar face tot posibilul sa cumpere tot, si sa apara peste tot, si sa fie TOTUL impecabil scris despre Domniile lor!

Ce ipocriti!

Dar Da, mai suntem, unii dintre noi, putini ce e drept, LIBERI! 

Romania o sa fie realmente o tara occidentala, cu un aparat administrativ curat si eficient, cu politicieni destepti si scoliti, peste multi multi ani! Exact Atunci cand si Presa va fi Libera si Respectata! Sunt absolut interconectate aceste doua domenii si reprezinta, in clar, oglinda unui stat. Al nostru, e inca la periferie! 

Sa vina, zic, odata, vremurile acelea! Sa vina, sa Apucam macar, sa le vedem si Noi!”, a scris Denise Rifai pe pagina de Facebook. 

Ziua de 3 mai a fost declarată Ziua Mondială a Libertăţii Presei pe 23 decembrie 1993 de către Adunarea Generală a ONU, în urma unei recomandări adoptate în cadrul celei de-a XXVI-a sesiuni a Conferinţei Generale a UNESCO în 1991. ONU a declarat marcarea acestei zile pentru a aduce în atenţia publică importanţa şi necesitatea respectării libertăţii de exprimare, ca o componentă fundamentală a drepturilor omului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel