Denise Rifai, îndurerată: "Sunt șocată și nu-mi vine să cred! Dumnezeu să-l aibă în pază"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai se arată șocată de moartea medicului Taner Chemal de la Constanța, decedat de COVID19. 

Medicul Taner Chemal, unul dintre cei mai apreciaţi implantologi şi specialişti în chirurgie orală din România, a murit, joi, la spitalul Colentina, unde fusese internat cu COVID-19.

"Cum scriam si azi noapte...Covid exista! Si ne ia de langa noi oameni dragi! Si oameni tineri si capabili!

Pierderea acestui om este o drama fara margini pentru familie, apropiati si lumea medicala! Eu, la randul meu, sunt socata si nu mi vine sa cred cat de repede s-a intamplat totul!

Dumnezeu sa-l aiba in paza! 

Poate tragedii din acestea si drama prin care vor trece multi dintre noi, luptand cu virusul asta necrutator, ne vor face mai buni, mai intelepti si mai uniti!

Romania are nevoie de o schimbare profunda si avem nevoie de un sector medical extrem de puternic si de functional! Suntem intr-un dezastru din punct de vedere al calitatii infrastructurii spitalicesti, cum n-am fost niciodata! Si cu toate acestea, inca avem medici si asistente care rabda si indura, si-si pun viata in joc, la propriu, pentru noi!" este mesajul lui Denise Rifai.

Taner Chemal, în vârstă de 49 de ani, a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus, iar pe 15 iulie a fost internat la Spitalul Colentina din Bucureşti pentru că starea sa de sănătate s-a înrăutăţit. În ultimele zile, el aştepta să primească tratamentul cu remdesivir, dar a încetat din viaţă înainte ca acesta să ajungă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel