Denise Rifai: "Gata! A apărut boss-ul României, șefu’ ăl mare"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

În debutul emisiunii Talk News, pe care o realizează la Realitatea TV, Denise Rifai a comentat primul gest pe care l-a făcut Liviu Dragnea după întoarcerea în țară. 

"S-au întors… Liviu Nicolae Dragnea și Irina de Dragnea. Irina de Teleorman și tot ce mișcă valizele. S-au întors din vacanța petrecută pe meleagurile însorite. S-a întors șeful nostru, șeful Guvernului, boss-ul României, șefu’ ăl mare. Ce a făcut?

Ce putea să facă? Care este dorința celui mai mare și important om din statul român? Să fie liber și cu un cazier curat și alb. S-a întâlnit cu partenerul de coaliție Călin Popescu-Tăriceanu și Florin Iordache. Sursele spun că discuția s-ar fi axat pe bugetul pe anul 2019.

O ședință de Buget FĂRĂ ministrul de Finanțe și fără eminența cenușie de la Guvern, Darius Vâlcov. Să nu uităm că Florin Iordache este șeful comisiei pentru modificarea Legilor Justiției. O întâlnire tocmai în aceste zile când Tudorel Toader ne flutură o Ordonanță care să anuleze sentințele date de completele de cinci judecători. Ce coincidență!", a spus Denise Rifai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel