Denise Rifai, fotografiată în club cu Cătălin Cazacu: "Voi comunica deschis și asumat" 

Narcis Popa |
Data publicării:

Denise Rifai a reacționat după ce presa a speculat ca ar avea o relație cu sportivul Cătălin Cazacu.

Imaginile în care Denise Rifai este la masă cu sportivul Cătălin Cazacu sunt de la finele anului 2022, mai exact luna decembrie. Atunci Denise Rifai a participat alături de mai multe vedete la deschiderea unui club. Vedeta Kanal D spune că a ajuns să stea la masă cu fostul iubit al Ramonei de la Neatza cu Răzvan și Dani printr-o conjunctură: ambii ar fi fost invitați de cunoscuta Tania Budi. 

"Astazi am vazut o stire de la un eveniment la care am participat in decembrie anul trecut, iar la masa noastra a stat si Catalin Cazacu, el fiind invitat de prietena mea, Tania Budi. A fost o deschidere de club, o petrecere unde s-a si dansat. Si evident am dansat si eu. Dar de aici pana la a se inventa o idila, e cale lunga. De-a lungul timpului, s-a speculat mult in presa pe tema relatiilor mele, insa va asigur ca in momentul in care va fi cineva in viata mea, voi comunica deschis si asumat ca si pana acum," anunță Denise Rifai. 

Cine este iubitul lui Denise Rifai? 

 

S-a speculat foarte mult pe tema despărțirii Ramonei Olaru, asistenta emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dai" de Cătălin Cazacu pentru că la mijloc ar fi fost vorba despre o infidelitate. Astfel, imaginea conform căreia Cazacu ar fi fost la masă cu Denise Rifai ar fi dat naștere și mai multor speculații. Complet false, după cum susține moderatoarea TV. 

Denise Rifai vorbește foarte rar despre viața sa privată. Totuși, la un moment dat a admis că există cineva în viața ei, un bărbat pe care l-a iubit foarte mult și din cauza căruia a suferit din dragoste. 

”Există un bărbat în viața mea, trebuie să existe. Iubesc, da! Am suferit în dragoste. Am ținut viața mea departe de ochii lumii. Viața mea e ca oricărui alt om, cu bune, cu rele, cu de toate. Am nevoie de iubire. Mi-ar plăcea să se așeze zona asta din viața mea. Eu cred în destin și cum trebuie să fie așezate lucrurile de la Dumnezeu. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut prin viața mea, fiecare a avut rolul și rostul lui. Există cineva pe care l-am iubit tare mult, există un el”, spunea Denise Rifai în 2021. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel