Denise Rifai: "Domnule Președinte, VĂ ROG frumos să vă treziți!"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai transmite un mesaj dur președintelui României, în contextul în care președintele a semnat decretul de numire a Ecaterinei Andronescu, în funcția de ministru al Educației.

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii "Talk News" de la Realitatea TV, i-a transmis un mesaj dur lui Klaus Iohannis, în contextul în care președintele a semnat decretul de numire a Ecaterinei Andronescu, în funcția de ministru al Educației.

"Astăzi, PSD ne arată realmente cine sunt. Această gașcă de ghiolbani care conduce PSD. Și îl avem pe președintele Klaus Iohannis care pare că a căzut cu liftul în gol.

Președintele, cu 6 milioane de voturi în spate, are o responsabilitate pentru noi, românii care l-am făcut președinte. Omul ăsta ne e dator să lupte azi pentru noi.

Așa că, domnule Președinte, vă rog frumos să vă treziți și să vă faceți datoria de președinte al nostru și să luptați cu ghiolbanii ăștia care ne-au cotropit țara, care pare că ne scot din UE și ne îndreaptă spre o zonă în care nu vrem să fim”, este mesajul transmis de Denise Rifai, vineri seara, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel