Denise Rifai, DEZVĂLUIRI BOMBĂ din PSD: „Ar da orice SĂ PIARDĂ alegerile“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Denise Rifai face o serie de dezvăluiri despre culisele scenei politice actuale, în prag de alegeri. Jurnalista a  devoalat calculele lui Marcel Ciolacu pentru Primăria București și de ce ar fi de preferat în PSD ca Firea să piardă.

„Ei și dacă tot știm că pe 27 septembrie vom merge la vot să ne alegem primarii, vreau să Analizăm puțin, împreună, Paradoxul care Va Marca această Campanie electorală!!!!!

Și acum... De frică propriilor scaune, Șefii marilor partide ar da, de fapt, orice, pentru că politicienii pe care-i sprijină pentru funcția de primar general SĂ PIARDĂ Alegerile!“, crede Denise Rifai.

Ea explică de ce șefii partidelor din România ar prefera ca proprii candidați să piardă alegerile.

 „Și acum, să o luăm pe rând“ 

 

„PSD. Ciolacu o sprijină pe Firea. În teorie. În practică, cel mai de folos ar fi că Firea să piardă Primăria Capitalei, căci dacă va câștigă va avea pretenția să preia partidul și ar dobândi, cu siguranță, un cuvânt foarte greu la nivelul PSD. 

Cu alte cuvinte, lui Ciolacu îi convine să meargă în alegeri în această aparență lupta cu Ponta. Pt că Ponta îi e de real folos! Cu orice vot câștigat de Pro România, se mai diminuează din scorul Gabrielei.
Și mai apoi, văd ei, că bărbații, dacă pun de o alianța în consiliile primăriilor. Și nu numai. 

PNL. Orban îl sprijină pe Nicușor Dan. De nevoie! Absolut orice altă figura din PNL dacă ar câștigă Capitală, ar putea avea pretenția
să -i ia partidul și ar dobândi, de asemenea, un cuvânt foarte greu în partid. Va las aici cel mai relevant exemplu: Rareș Bogdan. În plus, enorm de mulți PNL iști o vor vota pe Firea. Pentru că nu sunt de acord cu Nicușor Dan. 

USR. Aici e cel mai tare! Barna îl sprijină și el pe Nicușor Dan. Dar doar că Ciolacu. Doar în teorie!!!!!Căci are aceeași teribilă frică. Dacă Nicușor Dan câștigă, i ar putea lua partidul. Sau, și ar lua partidul înapoi. :))

Nu ne plictisim, nu ???! :)))
Cu alte cuvinte, masă e total deschisă! Așteptăm Alegerile! Și Campania, desigur!“, conchide Densie Rifai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel