Denise Rifai, dezvăluire în direct: "Nu puteţi să vă închipuiţi! Nu ştiam ce m-a lovit!"

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Denise Rifai a criticat-o dur pe Gabriela Firea pentru măsurile luate în cadrul compandamentului pentru prevenirea răspândirii gripei în această perioadă. Jurnalista spune că a fost "bombarată" de cum a intrat în redacţie.

"Avem treabă multă şi astă seară, o perioadă tare ciudată, în plină epidemie de gripă, toată lumea obosită. Şi eu sunt obosită. Dacă nu aş fi machiată, aranjată... foarte obosită sunt şi eu. Parcă suntem toţi în prag de o mare răceală. Nici să stau răcită prea mult nu îmi permit.

Astăzi m-a revigorat toată doamna prEmar.

M-am trezit din starea mea de oboseală, comandament pe gripe şi viroze. Hop! Repede m-am revigorat toată, m-a revigorat doamna primar. Vitamina C!

A închis şcolile, evident! Grijulie doamna primar, toată. Pe mine m-a lăsat fără cuvinte!

Doamna primar ne-a comunicat că vechiul RATB, STB se numeşte acum, va împărţi măşti de protecţie tuturor călătorilor din mijloacele de transport în comun.

Nu ne-a spus doamna prEmar dacă spitalele din subordinea primăriei sunt pregătite să primească bolnavi.

Vă daţi seama ce a fost pe capul meu când am ajuns în redacţie? Nu puteţi să vă închipuiţi! Vă povestesc eu cam câte întrebări aveau pregătite colegii mei sus în redacţie când am ajuns astăzi la birou. Nu ştiam ce m-a lovit!

Cum ne vom sui în mijloacele de transport în comun? Dacă nu dorim să ne punem măştile, călătorii vor fi debarcaţi? Unde aruncăm maştile? Pentru că sunt generatoare de infecţii! De unde vor fi cumpărate de aceste măşti?

O fi vreo firmă cunoştinţă a doamnei primar? Nu îi e teamă doamnei primar că va crea mai multă panică decât e deja astăzi?

Am vrut să îmi cumpăr mască dar acum trebuie să aştept să mă sui într-un autobuz. Am fost pe la cinci farmacii. Nu am mai găsit o mască, că toate s-au vândut. Mi-aş pune o mască pentru doamna primar", a spus Denise Rifai, în editorialul emisiunii sale. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel