Denise Rifai: „Cred ca nu aud bine! Suntem în buza unei foarte mari necunoscute“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Jurnaliste Denise Rifai reacționează pe marginea discuțiilor care alimentează agenda publică zilele acestea: creșterea alocațiilor și a pensiilor.

„Eu cred ca nu aud bine!!!!
Deci, noi abia de acum incolo intram in cea mai grea etapa cauzata de Covid19 si in loc sa vorbim de pachete economice concrete pentru a mai atenua din foametea si pierderile economice ce vor veni negresit si in loc sa vedem finantari suplimentare in sectorul medical, la noi se Vorbeste acum de Crestere de Pensii si Alocatii????! Firav ce e drept, dar se vorbeste !!!!!!

Il tot aud pe ministrul de finante cum incearca sa explice ca niciun guvern in lumea normala la cap nu creste cheltuielile de tipul acesta in plina pandemie si expansiune Covid19, insa noi totusi o sa incercam aceste majorari.

Mai oameni buni, dar om gasi totusi vreun Guvern in tara asta care sa gandeasca si Altfel decat oportunist si populist???!

Noi suntem in buza unei foarte mari necunoscute. Nu stim cat de urat si de greu se va termina perioada asta. Suntem cu cheltuielile intinse la maximum si Guvernul se apuca sa faca majorari ca asa a promis candva, la misto, psd ul, din niste Bani pe care in fapt nu i am avut niciodata!

Eu nu mai inteleg nimic. Si nici nu vreau sa aud de cresteri de pensii si de salarii pana ce nu terminam de traversat perioada asta!

Stiu ca nu e placut ce zic, insa Romania chiar trebuie trecuta prin criza asta Covid cu prudenta si responsabilitate!“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel