Denise Rifai către Florin Cîțu: „Îmi place când vă văd așa! Tare bine vă stă, domnule ministru!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Florin Cîțu, ministrul interimar și propus al Finanțelor a fost invitatul lui Denise Rifai în ediția din această seară a emisiunii „Legile puterii“ de la Realitatea Plus

Florin Cîțu a vorbit despre datoriile pe care ministerul finanțelor din guvernul Orban I a început să le plătească după ce a preluat guvernarea de la PSD, anul trecut.

„Am alocat resursele necesare așa cum prevede legislația în vigoare. Am alocat resursele. Nu ne jucăm cu așa ceva. Facem execuție bugetară lunară. (...) Și acum plătim aproape 10 miliarde de lei lunar pe ajutare sociale și pensii, 9 miliarde de lei salarii, 4 miliarde de lei medicamente, 1 miliard subvenții la agricultură. Le plătim în fiecare lună. Banii trebuie să îi luăm din colectare. Și aici am avut o surpriză plăcută, că așa se întâmplă când ești un partener onest (...). Am plătit concediile medicale care erau întârziate cu aproape 10 luni. Statul devine un partener onest. Nu își mai amână facturile“, a explicat ministrul Florin Cîțu.

„Îmi place când vă văd așa nervos tot. N-aș fi crezut că o să trăiesc și ziua asta, dar tare bine vă stă! Dar acum, cei de la PSD spun că ați umblat artificial deficitul pe anul trecut...“, a intervenit Denise Rifai.

„Să fie clar: nu aveam cum să fac cheltuieli suplimentare. Eu doar am plătit facturi. Iar tâmpenia pe care am auzit-o, că puteam să nu plătesc facturi, este o șmecherie pentru care am fost penalizați de Comisia Europeană și nu ne ajuta cu nimic“ a explicat Cîțu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel