Denise Rifai, anunț-bombă în direct: „Conflict rece între Rareș Bogdan și Ludovic Orban“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Denise Rifai a făcut un anunț bombă în ediția din această seară a emisiunii sale de la Realitatea PLUS, privind relația tensionată dintre Rareș Bogdan și Ludovic Orban.

„Nu putea să înceapă Anul Nou și să nu avem probleme de anul trecut. Acum au început unele discuții și înțeleg că e un conflict serios, discuții pe anticipate și ceva rumoare: se apre că există în interiorul PNL un fel de conflict rece între Ludovic Orban și Rareș Bogdan. E de la ei, nu e de la noi. Rareș, înțelegem că a anunțat primul că Ludovic Orban ar putea demisiona din funcția de premier în februarie“, a spus Denise Rifai în emisiunea sa de la Realitatea PLUS. 

Ea a explicat că demisia lui Orban ar putea veni în contextul organizării alegerilor anticipate.

„Pe de altă parte, fără un acord politic amplu la nivelul partidelor nu poate fi vorba de anticipate. PSD spune că nu e de acord cu anticipate înainte de termen și, în tot cazul, dacă până în februarie nu se va lua o decizie fermă pentru acest acord politic pentru organizarea anticipatelor, nu vom mai vedea anticipate pentru simplu motiv că nu va fi timp fizic pentru organizarea acestora“, a explicat moderatoarea Legile Puterii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel