Demisie la vârful PNL

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Fostul ministru de Finanțe , Gheorghe Ialomițianu, a demisionat din PNL Brașov. Acesta a făcut anunțul pe pagina personală de Facebook.

,,Astăzi am decis să îmi dau demisia din PNL Brașov. Multumesc fostilor colegi din acest partid pentru buna colaborare'', scrie Gheorghe Ialomițeanu pe Facebook.

In perioada 3 septembrie 2010 - 6 februarie 2012, Ialomitianu a fost ministru al Finantelor Publice.

”Nu am ce să reproșez. Am mulțumit colegilor pentru activitate, pentru modul în care am colaborat, dar am văzut că partidul nu are nevoie de mine. Colegii din PNL Brașov au întrebat de ce nu sunt chemat la acțiuni, de ce nu sunt implicat în viața partidului și oamenii din partid mi-au spus că mi se reproșează că am o relație bună cu cei din conducere. De fapt, am realizat că PNL Brașov este condus în continuare de George Scripcaru, deși acesta nu mai este membru de partid. În 2016, tot domnul Scripcaru m-a tăiat de pe listele de la parlamentare, asta deși colegii din PNL Brașov mă votaseră să fiu cap de listă. Deocamdată este doar demisia, nu am intenția de a pleca spre alt partid, nu am primit nici oferte deocamdată. Voi avea o perioadă de reflexie”, a declarat Ialomițianu pentru stiripesurse.ro.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel