De ce nu a oprit procurorul general transferul lui Mario Iorgulescu în Italia

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Procurorul general Bogdan Licu a afirmat marţi, că starea lui Mario Iorgulescu este foarte precară, iar procurorul nu avea niciun mijloc să împiedice transferul în străinătate.

De asemenea, Licu a spus că raportul cerut de Parchetul Tribunalului Bucureşti Spitalului Elias nu a sosit încă. El a dat asigurări că ancheta în acest caz va continua, declarând: "Viaţa ne-a demonstrat că in societatea de azi nimeni nu poate fugi de răspunderea penală", potrivit News.ro.

„Starea sa este foarte precară. (...) Procurorul nu avea niciun mijloc să îmiedice scoaterea lui din ţară", susţine Bogdan Licu.

Citește și Mario Iorgulescu a fost TRANSFERAT în STRĂINĂTATE. Noi informații

El a explicat că nu poţi dispune măsuri preventive faţă de o persoană în asemenea stare şi că procurorul de caz decide ce măsuri pot fi luate într-o cauză.

Întrebat în legătură cu raportul referitor la procedura de transfer în cazul lui Iorgulescu, solicitat de Parchet Spitalului Elias, procurorul general a spus că acesta nu a sosit încă, dar că probabil documentrul va fi trimis în această dimineaţă.

Licu a ţinut să sublinieze că nu există posibilitatea ca Mario Iorgulescu să se sustragă urmăririi penale.

„Viaţa ne-a demonstrat că în societatea de azi nimeni nu poate fugi de răspunderea penală", a conchis procurorul general.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel