De ce a lipsit Traian Băsescu din campania electorală până acum? - VIDEO

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Sursa foto: captură Digi 24
Sursa foto: captură Digi 24

Traian Băsescu, candidat din partea PMP pentru Primăria Capitalei, a avut prima conferință de presă, sâmbătă, 12 septembrie, când suntem deja la jumătatea perioadei de campanie electorală.

Traian Băsescu a fost întrebat de către DC News de ce a ieşit atât de târziu pentru a-şi prezenta programul electoral şi de ce nu este mai activ în campania electorală. 

"Am făcut această conferință de presă abia la mijlocul campaniei dintr-un motiv simplu: v-am lăsat timp să citiți programul. Ce mă făceam dacă făceam conferința de presă în prima zi? Vorbeam singur pentru că nu aveam un partener de dialog. Lăsând însă gluma la o parte, mi s-a părut că este oportun să încerc să și explic programul având în vedere numărul mic de oameni care l-au citit", ne-a declarat Traian Băsescu.

Totodată, Traian Băsescu a fost întrebat de către DC News şi dacă intenţionează să candideze şi la alegerile parlamentare din această iarnă. În ceea ce privește o posibilă candidatură la viitoarele alegeri parlamentare, fostul președinte a spus: "O, nu, e prea mult!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel