Daniel Fenechiu: "Nimeni nu va fi trist dacă Ciucă nu va spune poezii" 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Senatorul PNL, Daniel Fenechiu, susține că Nicolae Ciucă poate fi un bun lider al partidului chiar dacă nu are carisma altor politicieni. Nimeni nu va fi trist dacă generalul Nicolae Ciucă nu ne spune poezii, a spus Fenechiu la RFI.

Liderul senatorilor liberali, Daniel Fenechiu, crede că PNL va fi mai bine organizat în perioada în care Nicolae Ciucă va fi lider.

„Eu cred că în era Ciucă, partidul va fi mai așezat și probabil că piramida decizională va funcționa puțin mai bine decât anterior. Principala așteptare de la generalul Ciucă este ca să aducă puțină rigoare în partid, astfel încât deciziile luate democratic să fie implementate în partid și comunicarea să fie mai bună”, a spus Fenechiu.

Nicolae Ciucă ar putea deveni o locomotivă pentru PNL, chiar dacă nu are carismă, iar discursul său nu este spectaculos, mai spune Fenechiu.

„Asta vom vedea. În politica modernă, contemporană, sunt lucruri care pot funcționa într-o anumită perioadă sau într-o anumită societate și pot să nu funcționeze într-o anumită perioadă sau în altă societate. Din punctul ăsta de vedere, domnul general Ciucă beneficiază de aportul unei echipe, pe care dacă va reuși s-o integreze și dacă va reuși să livreze acele politici pe care le așteaptă românii, cred că nimeni nu va fi trist pentru că generalul Ciucă nu ne spune poezii și nu are o artă a retoricii în fața căreia să ne înclinăm”, a adăugat Daniel Fenechiu.

Reamintim că Nicolae Ciucă a fost ales în unanimitate președinte al PNL.

Va fi Nicolae Ciucă noul candidat la prezindețiale al PNL? 

 

Noul preşedinte al PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că partidul va nominaliza candidatul la alegerile prezidenţiale.

"Nu eu îmi exprim această opinie. Candidatul la prezidenţiale din partea PNL va fi nominalizat de către Partidul Naţional Liberal", a spus Ciucă, duminică, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă el va fi candidatul PNL la alegerile prezidenţiale.

Despre posibilitatea de a pierde funcţia de preşedinte al PNL în cazul în care nu va mai fi premier, el a precizat: "Nu are nicio legătură. (...) Vă referiţi la înţelegerea care a existat la constituirea coaliţiei atunci când se rotesc persoanele în funcţia de premier? În momentul de faţă nu cred că se pune problema şi nici nu vreau să mă gândesc la ceea ce se va întâmpla peste un an de zile pentru că avem foarte multă treabă de făcut acum. Românii aşteaptă de la noi să rezolvăm probleme care au o dinamică aparte şi îi afectează. (...) Am văzut termene pentru mandate în administraţie, în politică nu există termene".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel