Daniel Chiţoiu, pus sub acuzare după accidentul în care au murit două persoane

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Daniel Chiţoiu a fost pus sub acuzare şi are acum caltiatea de suspect în dosarul accidentului în care a fost implicat, potrivit Digi24.

Fostul ministru Daniel Chiţoiu s-a prezentat joi dimineaţa la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, pentru a fi audiat în dosarul accidentului rutier în care a fost implicat, soldat cu decesul a două persoane.

Daniel Chiţoiu a stat foarte puţin în sediul Parchetului, iar la plecare a fost reticent în a răspunde întrebărilor puse de jurnalişti.

"Particip la toate procedurile procesului de cercetare penală. Astăzi am participat la una din proceduri... Nu declar nimic acum", a spus Chiţoiu.

Daniel Chiţoiu a negat că ar fi vorbit la telefon în momentul accidentului şi a spus că nu a discutat cu familia victimelor.

În acest dosar, un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

Daniel Chiţoiu: "Nu am vorbit la telefon"

 

Pe 26 decembrie, Daniel Chiţoiu a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti din judeţul Argeş.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Piteşti, care se deplasa pe direcţia Piteşti - Râmnicu Vâlcea, şi un autoturism condus din sens opus de Daniel Chiţoiu.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat decesul bărbatului de 82 de ani şi rănirea gravă a pasagerei dreapta faţă din acelaşi autoturism, care ulterior a decedat.

Daniel Chiţoiu a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, conform IPJ Argeş.

Imediat după producerea accidentului, Daniel Chiţoiu a fost filmat în picioare, însă ulterior acesta a fost luat cu targa şi internat la Spitalul Floreasca. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel