Dăncilă: Va fi un adevărat război. Aceste forţe cu care noi luptăm acum vor distrugerea PSD

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Viorica Dăncilă îşi relansează candidatura la alegerile prezidenţiale la Romexpo, în prezenţa a 10.000 de social-democraţi, după ce a pierdut guvernarea.

 "Avem în continuare spritul de luptăror în partidul nostru. Să nu vă îndoiţi nicio clipă de puterea pe care o avem. Avem în faţă trei competiţii în care va fi nevoie să stăm uniţi. Va fi un adevărat război. Aceste forţe cu care noi luptăm acum vor distrugerea PSD. E singura lor miză. Credeţi că-şi doresc să guverneze? I-aţi văzut pregătiţi să preia guvernarea? I-aţi văzut măcar bucuroşi după ce a trecut moţiunea? Nu. Erau preocupaţi. Sunt o gaşcă de amatori, avidă după o putere cu care nu ştiu ce să facă. Încep să-şi pregătească terenul pentru că vor eşua.

Îi uneşte ura pentru noi, pentru PSD. Au început deja să se sfâşie între noi. Când pierd ei, România câştigă. Pentru asta trebuie să luptăm. Nu vom depune armele niciodată, pentru că se tem de cel mai mare şi cel mai puternic partid al României. Suntem stânga autentică. Suntem o forţă şi aşa vom rămâne. Voi lupta în această campanie pentru a scăpa ţara de cel mai toxic preşedinte pe care l-a avut vreodată. Nu a făcut nimci bun pentru români timp de cinci ani. A sacrificat românii din ambiţia unui nou mandat. Avem datoria să înlăturăm acest personaj dispus să facă rău propriului popor. 

 Au început cu greaua moştenire. Vor eşua aşa cum au eşuat şi în timpul guvernărilor trecute, precum şi la Cotroceni. Această alianţă de moment se va dezbina curând. Pe ei nu îi uneşte nicio viziune, ci ura pentru noi, pentru PSD. Au început deja să se sfâşie între ei.

Nu mai durează mult până când vor pierde din nou în faţa noastră. Îi ţine împreună setea de putere, ipocrizia şi lipsa de principii. Îi animă dorinţa de a vedea partidul nostru la pământ", a declarat Viorica Dăncilă la relansarea candidaturii la alegerile prezidenţiale.

 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel