Dăncilă TAIE primele CAPETE, chiar în şedinţa de GUVERN. Răzvan Cuc primeşte o ATENŢIONARE

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă a cerut astăzi demisia directorului general interimar al Comaniei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga şi l-a atenţionat pe minsitrul Răzvan Cuc să supravegheze atent toate proiectele de infrastructură aflate în derulare.

Premierul susţine că analiza stadiului în care se află proiectele mari de infrastructură nu a mulţumit-o şi acuză conducerea CNAIR că a blocat evoluţia acestora.

"Am primit o analiză detaliată a stadiului proiectelor de infrastructură, iar rezultatele nu au fost deloc mulţumitoare.

Citeşte şi: Răzvan Cuc: "Nu stăm în GENUNCHI"

Conducerea CNAIR a blocat în mod nejustificat evoluţia unor proiecte. Dau exemplu autostrada Sibiu-Piteşti, secţiunea 4, care avea documentaţia gata din luna mai 2018, însă actualul management a anulat-o şi timp de mai bine de un an nu a făcut niciun demers pentru  promovarea investiţiei. Un alt exemplu reprezintă secţiunile 3 şi 4, aferente drumului expres Craiova-Piteşti, ale cărei proceduri de aplicare şi execuţie sunt blocate de către CNAIR deşi documentaţia este definitivată încă din anul 2017.

Aceeaşi conducere CNAIR şi-a asumat termene total nerealiste în cadrul finalizării proiectelor şi a dezinformat cu privire la stadiul şi evoluţia unor investiţii manjore. Mă refer la deschiderea circulaţiei pe autostrada Sibiu-Nădlac, precum şi la realizarea a 180 km autostradă până la finalul acestui an", a declarat Viorica Dăncilă, în cadrul şedinţei de guvern.

 

Şeful CNAIR a picat. Răzvan Cuc, atenţionat

 

Viorica Dăncilă a cerut ferm, demisia actualei conduceri a Comaniei Naţionale de Adminsitrare a Infrastructurii Rutiere şi i-a dat sarcină ministrului Transporturilor, chiar în cadrul şedinţei, să supravegheze atent de acum înainte stadiul proiectelor mari de infrastructură.

"Blocajele şi întârzierile înregistrate în evoluţia proiectelor arată clar lipsa de interes pentru aceste obiective foarte importante pentru România.

Din acest motiv, am cerut demiterea directorului general interimar al CNAIR. 

Aşa cum am spus, nu mai accept niciun fel de întârziere în implementarea proiectelor de investiţii nici din partea autorităţilor, nici din partea constructorilor. Domnule minsitru Răzvan Cuc, am încredere că vă veţi implica în continuare în monitorizarea atentă a proiectelor, astfel încât investiţiile în infrastructură să se realizeze în termene cât mai scurte", a mai punctat Viorica Dăncilă, în timpul şedinţei de guvern.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel