Dăncilă, replică ACIDĂ pentru Turcan: "Mai ușor cu amenințările"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Viorica Dancila in Parlamentul Romaniei
Viorica Dancila in Parlamentul Romaniei

Premierul Viorica Dăncilă i-a dat o replică acidă Ralucăi Turcan, în timpul dezbaterilor pe marginea moțiunii de cenzură din Parlament.

„Doamnă Turcan, vorbiți de ignorarea votului oamenilor. Noi am învățat din acest vot. Am văzut care sunt greșelile și nu le repetăm. Însă dumneavoastră ignorați votul românilor. Românii au votat în 2016 pentru o majoritate PSD-ALDE în Parlament tocmai pentru a guverna această țară. Încercați să faceți diferența între votul la alegerile parlamentare și votul la europarlamentare sau locale. Am să rog pe cineva să vă explice semnificația fiecărui vot pentru că văd că nu puteți să faceți față. În același timp mai ușor cu amenințările stimată doamnă.

Știu că puteți să vă dați dctoratul în plângeri penale, pentru că faceți acest lucru pentru tot ceea ce nu vă convine. O să faceți plângeri penale împotriva tuturor celor care nu v-au votat și nu o să vă voteze niciodată pentru că nu inspirați încredere? Aceasta este metoda pe care vreți să o folosiți? Acest lucru înseamnă democrație? Cine nu este de acord cu mine este împotriva mea și îi fac plângere penală? Mai mult, poate chiar de Înaltă trădare, pentru că ne-am obișnuit cu acest lucru”, a declarat Viorica Dăncilă, la dezbaterea moțiunii de cenzură, transmite Mediafax.

Premierul a afirmat că ar fi fost mai util dacă PNL ar fi venit în textul moțiunii de cenzură cu argumente, nu cu jigniri.

„Atunci mă întreb, cum reprezentați dumnevoastră această țară? Cu plângeri penale împotriva primului ministru pentru un parteneriat strategic cu o altă țară? Aceasta este modalitatea dumneavoastră de abordare? A spus și repet, oamenii nu apreciază jignirile. Aș fi vrut să veniți cu argumente. Cred că ar fi fost mult mai bune și dacă tot vorbiți de partide mici, cred că faceți referire la partidul care v-a promovat, la PDL, în niciun caz la PSD", a adăugat Dăncilă.

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel