Viorica Dăncilă: "OUG pentru instituirea pedepsei cu închisoarea pe viață"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a declarat că vrea o Ordonanță de Urgență pentru ca cei vinovați să fie condamnați la închisoare pe viață. Premierul a vorbit despre tragedia de la Caracal și faptul că au fost foarte multe probleme.

Premierul României spune că urmează o Ordonanță de Urgență pentru ca cei care săvârșesc acte de cruzime, așa cum este suspectat bărbatul din Caracal, să fie condamnați la închisoare pe viață. 

"Ministerul Justiției a demarat o analiză a legislației penale în cazul acțiunilor grave și foarte grave și o să aducă propuneri de modificare a legii, inclusiv pentru înăsprirea pedepselor. În calitate de prim-ministru voi da o Ordonanțele de Urgență necesare și voi trimite adresele președinților  celor două camere ale parlamentului pentru convocarea în ședință extraordinară. Aceste modificări legislative trebuie dezbătute și implementate imediat. Îmi asum să fac acest lucru. Și vă mai promit un lucru: Am spus c[ vreau sancțiuni drastice pentru criminali, iolatori și pedofili. Voi da o OUG pentru instituirea pedepsei cu închisoarea pe viață, respectiv înăsprirea pedepselor pentru aceste fapte. Am zero toleranță pentru lipsa de umanitate.", a declarat Viorica Dăncilă.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel