Dăncilă, o nouă GAFĂ. România se învecinează, mai nou, cu Letonia, Estonia și Lituania

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a comis o nouă gafă, menționând într-un discurs oficial că Estonia, Letonia, Lituania și Slovacia sunt vecinii României. 

Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă. Premierul a participat, duminică dimineață, la ceremonia militară dedicată împlinirii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO și a 70 de ani de la înființarea Alianței.

Premierul a citit un discurs de pe foaie, în care a menționat mai multe țări ce au aderat la NATO în aceeași perioadă cu România. Printre acestea, Dăncilă a menționat statele baltice, Slovacia sau Slovenia, pe care le-a numit "țări vecine".

"Dragi militari ai Armatei Române, sunt onorată să mă aflu alături de dumneavoastră la marcarea a 15 ani de la cel mai de anvergură act al României în istoria acțiunilor sale, nu doar de apărare, ci și de contribuție la menținerea păcii și securității în lume, aderarea la Alianța Nord-Atlantică, în aprilie 2004, alături de țările vecine și prietene: Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Slovacia și Slovenia", a spus Dăncilă, în debutul discursului său.

VIDEO

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel