Dăncilă, o nouă GAFĂ, chiar în timp ce vorbea despre Iohannis

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:
Viorica Dancila - Guvernul Romaniei
Viorica Dancila - Guvernul Romaniei

Premierul Viorica Dăncilă a gafat din nou, chiar în timpul unui discurs despre președintele Klaus Iohannis. "Cred că caracterizarea cea mai bună ne-o face românii", a spus Dăncilă. 

Premierul Viorica Dăncilă a gafat din nou. Într-un interviu acordat România TV, Dăncilă a vorbit despre relaţia cu preşedintele Klaus Iohannis şi despre faptul că acesta este un om care nu acceptă consensul. Premierul a spus: "Cred că caracterizarea cea mai bună ne-o face românii". 

Iată declarația integrală:

"Am încercat să vorbesc cu președintele. Ultimele declarații arată că nu prea am reușit. Am avut discuții cu domnul Iohannis. Nu vreau să fac publice discuțiile din spatele ușilor închise și nu vreau să lovesc pe cineva pe la spate. Am avut discuții punctuale. Am fost cu doamna ministru Vasilescu, i-am spus că avem bani de pensii, ați văzut reacția ulterioară. Am discutat despre președinție, domnul președinte a spus că suntem pregătiți, ați văzut declarațiie ulterioare. Am făcut apel la consens, președintele a spus că este drăguț. Pentru mine este greu de înțeles. Îmi este greu să cataloghez președintele, dar este un om care nu acceptă consensul. Este greu să îi pun o etichetă. Nu vreau să fac acest lucru, aș face ceea ce eu critic. Cred că caracterizarea cea mai bună ne-o face românii", a declarat Viorica Dăncilă.

Citește și: Dăncilă, BĂTUTĂ de un politician. "S-a dat jos din mașină și m-a lovit"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel