Dăncilă nu crede că e OPORTUNĂ o susținere pentru Kovesi: "OPINIA mea personală e că trebuie să lămurească nişte lucruri"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Viorica Dăncilă spune că nu este oportună o susţinere în acest moment pentru Laura Codruţa Kovesi la şefia Parchetului European, atâta timp cât trebuie să ofere nişlte lămuriri. Dăncilă a menţionat faptul că fosta şefă a DNA a fost revocată din fucnţie de către un minsitru din cabinetul său şi nu şi-a schimbat punctul de vedere de atunci.

Declaraţiile au fost făcute la finalul recepției organizată cu prilejul Zilei Naționale a Republicii Franceze, unde a fost invitată Laura COdruţa Kovesi şi fostul procuror general al României, Augustin Lazăr.

"E foarte bine că doamna Kovesi este aici. E foarte bine că a fost invitată, dar eu am spus și repet acest lucru. Opinia mea personală e că fiecare trebuie să își lămurescă anumite lucruri atunci când candidează pentru o funcție și acesta lucru va fi și în beneficiul domniei sale. Atâta timp cât există aspecte legate de domnia sa, eu personal nu cred că e oportună o susținere.

Fiecare avem dreptul la opinie, dacă aceste opinii sunt divergente, acest lucru nu este neobișnuit. De fiecare dată am spus că atunci când cineva accede pentru o funcție nu trebuie să aibă semne de întrebare și nu mă refer aici doar la doamna Kovesi, ci la oricine ar vrea asta. Știți foarte bine că doamna Kovesi a fost revocată de un ministru care făcea parte din guvernul pe care îl conduc și susțin ceea ce am susținut și atunci", a completat aceasta", a spus VIorica Dăncilă, la finalul recepţiei organizate la Ambasada Franţei în România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel