Dăncilă, întâlnire cu mize uriașe cu Tăriceanu. ZIUA în care ALDE decide dacă IESE de la Guvernare

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă discută, astăzi, de la ora 10.00, cu Călin Popescu Tăriceanu despre cum va funcționa coaliția ALDE-PSD, în contextul în care Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta se pregătesc să oficializeze colaborarea dintre ALDE și PRO România.

Noua alianţă va schimba arhitectura de putere din Parlament şi iar grupul pe care îl vor forma cele două partide va deveni a treia forţă din Legislativ.

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, a declarat duminică, la Racşa, că nu a fost luată în calcul o posibilă ieşire a ALDE de la guvernare, dar că „anumite aspecte” vor fi lămurite în şedinţa coaliţiei care va avea loc luni.

„Nu am luat în calcul acest lucru, nu am fost anunţaţi de către partenerii noştri de coaliţie că vor să iasă de la guvernare. Deci, de ce să facem alt scenariu, în condiţiile în care suntem încă în coaliţie?”, a spus Dăncilă.

Ea a menţionat că nu a discutat cu Călin Popescu Tăriceanu nici despre candidatura acestuia la alegerile prezidenţiale.

„Nu am avut o discuţie în acest sens cu domnul Călin Popescu Tăriceanu. Mâine vom avea o şedinţă de coaliţie şi vom lămuri anumite aspecte. (...) Nu vreau să fac scenarii, vreau să vorbesc despre lucruri concrete”, a precizat premierul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel