Dăncilă îi PROMITE lui Timmermans că va APLICA recomandările MCV

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Guvernul PSD a înregistrat la Bruxelles un mare eșec. Viorica Dăncilă a fost nevoită să promită că va implementa recomandările din MCV, chiar la conferinţă organizată de România despre lupta împotriva antisemitismului şi unde s-a întâlnit cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, şi cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk. Dăncilă și Timmermans "au convenit să relanseze dialogul operaţional pentru implementarea recomandărilor MCV".

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, şi premierul României, Viorica Dăncilă, au convenit la întrevederea pe care au avut-o joi la Bruxelles "să relanseze dialogul operaţional pentru implementarea recomandărilor" din Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV), a informat un purtător de cuvânt al CE, Christian Wigang, potrivit agerpres.

"Prim-vicepreşedintele (Timmermans) a reiterat îngrijorările şi recomandările existente ale Comisiei în legătură cu România", potrivit purtătorului de cuvânt.


[citeste si]


"Comisia aşteaptă răspunsul la scrisoarea trimisă de prim-vicepreşedintele (Timmermans) la 24 ianuarie 2019. Premierul (Dăncilă) a promis că acest răspuns va fi trimis până la sfârşitul săptămânii", a mai precizat Christian Wigang.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel