Dăncilă, huiduită și la Brașov

Viorica Dăncilă, însoţită de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și cel al Sănătății, Sorina Pintea, a inaugurat lucrările la cei 6 kilometri din autostrada Brașov-Comarnic, porțiunea dintre Predeal și Cristian.

Viorica Dăncilă a fost primită cu huiduieli, anunță realitatea.net

Cei 6 kilometri de autostradă au fost atribuiți unui constructor român, iar valoarea contractului este de 118 milioane de lei. 

 Acest segment va avea o lungime de 10 km, din care 6,3 km în regim de autostradă și 3,7 km la profil de drum naţional cu 4 benzi, separate pe zona mediană. Antreprenorul acestui sector este Asocierea SC Alpenside SRL – SC Specialist Consulting SRL., iar valoarea contractului este de 118.019.701, 80 lei fără TVA. Durata contractuală de execuţie este de 18 luni și prevede o garanția de bună execuție a lucrărilor de 48 de luni. Sectorul Râșnov – Cristian face parte din lotul 2 (tronsonul Comarnic – Brasov), parte integrantă a autostrăzii București – Brașov în lungime totală de 168 km. Tot astăzi a fost reziliat și contractul cu firma Azvi Straco, care a întârziat lucrările la DN73. Firma primise 45% din valoarea totală a contractului de 270 de milioane de lei, dar care executase doar 40% din lucrări.
[citeste si]
Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25