Dăncilă, discurs HALUCINANT la final de mandat: "Vreţi să DISPARĂ pensionarii, domnule Iohannis?"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a avut un ultim discurs în calitatea sa de prim-ministru, în care a atacat vehment noul guvern, dar şi pe preşedintele Klaus Iohannis, aruncând cu acuze.

"Este o situație fără prezedent care scoate la lumina cinismul lui Klaus Iohannis și bătaia de joc față de instituțiile statului. Avem un președinte care lucrează împotriva Constituției, dar și împotriva românilor.

Singurul lui discurs este să dispară PSD, acest discurs extremist și periculos.

Să dispară și pensionarii, domnule Iohannis? Să dispară bolnavii și agricultorii ca să nu mai aibă nevoie de subvenții și irigații. Dacă ne uităm în programul de guvernare vedem că asta vreți, vreți să creșteți tariferele pentru populație la gaze naturale și energie electrică, prin renunțarea la plafonarea prețului la gaze și energie.

Asta vreți dvs și dl Orban. Vă ascundeți în spatele acestui program crezând că vă puteți eschiva la nesfârșit și că oamenii nu înțeleg. Oameni cunosc foarte bine, știu ce înseamnă comasarea spitalelor. Și acum veniți cu tăieri. Oamenii vă văd și vă vor face să plătiți la vot", a declarat Viorica Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel