Dăncilă: "Creşterea economică se vede şi în buzunarul românilor"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Creşterea economică se vede şi în buzunarul românilor, a susţinut miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, premierul Viorica Dăncilă, precizând că, potrivit datelor oficiale, câştigul salarial mediu nominal net este, în luna februarie, mai mare cu 17,9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

"Creşterea economică se vede şi în buzunarul românilor. Datele oficiale arată că, în luna februarie a acestui an, câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 17,9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând la 2.933 de lei. Sunt date care dovedesc eficienţa măsurilor luate de Guvernul PSD - ALDE pentru creşterea veniturilor populaţiei şi stimularea mediului de afaceri. Acest lucru ne arată că suntem pe drumul cel bun şi trebuie să continuăm punerea în aplicare a programului de guvernare", a declarat premierul.

Şefa Executivului a adăugat că 2019 va fi anul investiţiilor pentru dezvoltarea României, iar infrastructura de transport este un domeniu cheie.

"Înaintăm cu paşi repezi în proiecte esenţiale pe care le-am discutat şi cu reprezentanţii mediului de afaceri, cu investiţii în zona Craiova şi Piteşti", a spus Dăncilă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel