Dăncilă, APEL către toţi cei care își IUBESC țara: "Românii ADEVĂRAŢI să afle asta"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a ţinut ca în discursul de dinaintea şedinţei de guvern să transmită un mesaj pentru "românii adevăraţi, care îşi iubesc ţara". Subiectul este infrastructura de transport care, spune premierul PSD-ALDE, a mers cu încetinitorul în ultimii ani. De vină ar fi nişte cetăţeni, completează Dăncilă, care nu doresc autostrăzi în România.

"S-a vorbit despre cea mai acută problemă: infrastructura de transport. Avem această obligație, ca după ani de zile în care acest domeniu a mers cu încetinitorul, să meargă de acum pe repede înainte. A venit momentul să punem toți umărul la acest proiect. Lansez un apel catre toți cei care își iubesc țara să ne unim în jurul acestei nevoi acute de a accelera proiectele de infrastructură", a declarat Viorica Dăncilă la Palatul Victoria.

Pentru infrastructura precară din ţara noastă, premierul a dat vina pe nişte contestaţii depuse de "cetăţeni care nu doresc autostrăzi în România".

"Și aș vrea sa fac o scurtă paranteză aici pentru că e singura modalitate ca toți românii adevărați să afle aceste lucruri. Încă ne confruntăm cu încercările unor cetățeni care doresc cu orice chip ca România să nu aibă autostrăzi și caută să creeze blocaje artificiale. M-a informat ieri ministrul Transporturilor că la sfârșitul lunii ianuarie acordul de mediu pentru autostrada Pitești - Sibiu a fost contestat de trei persoane. Doi cetățeni din România și unul din Dublin. Motivele invocate: număr insuficient de ecoducte pentru mamifere mari și insuficienta cercetare a locațiilor pentru lilieci. Mă întreb cum este posibil așa ceva? În același timp mă întreb ce interese au acești oameni? Pentru că, cu siguranță, nu au interes pentru România și pentru români", a mai spus Viorica Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel