Dăncilă anunță EXECUȚII în serie în PSD: "Trădătorii să meargă la partidul-foarfece"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Premierul interimar Viorica Dăncilă a spus, sâmbătă, în județul Arad, că PSD nu va fi prezent în sală luni când se va vota Guvernul. Ea a admis că în partid sunt "trădători", pe care i-a îndemnat ca "a doua zi să meargă în partidul-foarfece și să nu mai fie alături de PSD". 

Prezentă la Pâncota, în județul Arad, Viorica Dăncilă a spus că nu PSD trebuie să asigure cvorumul pentru învestirea noului guvern.

"În mod normal, luni nu trebuie să existe cvorum pe care să-l asigure PSD. Cei care au dărâmat acest guvern, cei șase lideri politici în frunte cu candidatul Iohannis, trebuie să asigure cvorumul pentru trecerea acestui guvern", a declarat Viorica Dăncilă, potrivit Mediafax.

Întrebată de jurnaliști cum se va asigura că nu va fi cvorum, candidata PSD la alegerile prezidențiale a spus că parlamentarii partidului nu vor fi prezenți în sală.

"Nu vom fi prezenți în sală. Parlamentarii nu vor fi prezenți în sală. Bineînțeles că sunt și trădători și i-am văzut, dar cum vor merge la vot, a doua zi să meargă în partidul-foarfece și să nu mai fie alături de PSD, pentru că e clar că nu au niciun atașament față de acest partid și nu vor să ia decizii pentru oameni", a mai spus Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel