Dăncilă AMENINȚĂ protestatarii de la Sibiu: De data asta putem stopa acest mod de acţiune!

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Vioricăi Dăncilă nu-i plac protestele. Aceasta consideră că nemulțumirile cetățenilor sunt  jigniri.

Președintele PSD crede chiar că a scanda o nemulțumire înseamnă că ești violent. Nu este de mirare, în condițiile în care jandarmeria ridică pe orice cetățean care nu este fanul PSD și-al lui Dragnea sau Dăncilă.

Aflată la Conferinţa de alegeri a PSD Mureş, Viorica Dăncilă a declarat că urmează să meargă la Sibiu și știe că acolo va fi aşteptată de 100 de oameni ”nu cu intenţii bune”, informează G4Media.

”De aici vom merge la Sibiu. Vorbeam cu Mihai Fifor şi îmi spunea: ”mergem la Sibiu, sunt vreo sută de cetăţeni care ne aşteaptă acolo, nu cu intenţii bune”. Sunt dintre cei care s-au învăţat că pot rezolva lucrurile prin jigniri, prin ţipete, prin cuvinte urâte. Nu ne este teamă, pentru că ştim că în spatele nostru sunt oameni care procedează altfel, sunt oameni demni şi înţelepţi şi care înţeleg că regulile într-o ţară nu se fac prin violenţă. 

Am avut întotdeauna deschiderea să vorbim cu toţi care au o nemulţumire (…), dar aceste lucruri le putem face la masa dialogului, nu prin jigniri, prin cuvinte urâte. (…) De data asta putem stopa acest mod de acţiune”, a declarat președintele PSD, Viorica Dăncilă, potrivit G4media.

Această atitudine denotă o mentalitate care nu are nicio legătură cu democrația, unde a protesta este un drept al oricărui cetățean.

Viorica Dăncilă a participat la conferinţa de alegeri a PSD Mureş unde a anunțat că merge la Sibiu unde va fi aşteptată de 100 de oameni ”nu cu intenţii bune”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel