Dana Budeanu continuă ironiile și atacurile: „O mare mică de imbecili manipulați”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Dana Budeanu spune că a încheiat colaborarea cu Pro TV pentru că a refuzat să își ceară scuze în legătură cu postarea în care lua în derâdere campania de construire a spitalului ocnologic pentru copii, postare distribuită și de Gabriela Firea. De asemenea, creatoarea de modă continuă ironiile la adresa asociației Dăruiește Viață, îi numește "spălați pe creier" pe cei care au sfătuit-o să își ceară scuze și acuză că "o mare mică de imbecili manipulați au răstălmăcit" ceea ce a spus ea.

Despre încetarea colaborării cu Pro TV, Dana Budeanu ține să precizeze că nu a avut niciodată un contract cu postul de televiziune, că nu a fost remunerată și că a realizat timp de 4 ani rubrica în care comenta vestimentația vedetelor fără a fi plătită.

„În urma unei discuții extrem de civilizate și relaxate cu reprezentanții Pro TV, în care, datorită presiunilor imense la care au fost supuși, mi s-a înaintat rugămintea de a-mi cere scuze public în legătură cu postarea care a schimbat cursul istoriei României. Nu am fost de acord și atât", spune Budeanu în mesajul pe Facebook, scris cu litere mari.

Tot joi, Budeanu a postat pe Facabook și un mesaj, scris tot cu majuscule, în care continuă ironiile și jignirile la adresa fondatoarelor Asociației Dăriește Viață, dar și a a celor care au criticat-o.

Ea spune că "niciodată în viața asta" nu își va cere scuze pentru mesajul care a declanșat scandalul public, susținând că nu are motive pentru scuze și că "o mare mică de imbecili manipulați" au răstălmăcit și rostogolit ce a spus ea.

Redăm pasaje din mesajul Danei Budeanu:

"DOUA FEMEI CARE REPREZINTA O FUNDATIE/ONG/CEVA FARA PROFIT 100%....., CU BANII DONATI DE OAMENI SI COMPANII, FAC UN SPITAL PRIVAT, PENTRU CA STATUL NU FACE NIMIC SI GATA! FELICITARI! DECI, NU AVETI NEVOIE DE NIMIC DE LA STAT, DECI NU AVETI DE CE SA CERETI NIMIC STATULUI CARE NU FACE NIMIC! CORECT? CORECT SI NOBIL SI ATAT!

RESTUL INTERPRETARILOR, MANIPULARILOR SI IMBECILILOR SPALATI PE CREIER CARE AU INTRAT IN LUPTA VIETII CU O POSTARE CARE INSEAMNA STRICT RANDURILE DE MAI SUS, NU MA INTERESEAZA SI MA LASA RECE, CUM MA LASA IN GENERAL RECE ORICE ESTE SUB NIVELUL MEU INTELECTUAL SI SPIRITUAL, ADICA TOT!

IN ACEEASI ORDINE DE IDEI, MA BUCUR INSA SINCER, CACACAMPANIA ACEASTA DE TREI ZILE DE URA VISCERALA, DIN JURUL UNUI DEMERS ATAT DE NOBIL SI PUR, A STRANS MAI MULTI BANI DÂCAT DÃCAND A INCEPUT! CU PLACERE! SA SE TREACA SI PE LA CASIERIE DACA E, CA EU D ASTEA 100% FARA PROFIT NU HALESC DÃ LA MARIA THERESA INCOACE, DÃCAT PE ALEA PE CARE LE FAC EU SI ORICINE, STRICT DIN BUZUNARUL LUI CATRE UN SUFLET SAU O CAUZA IN MOD DIRECT! INSA E FRUMOS SA SE CREADA IN HARAP ALB, ASA CUM CRED TOTI COPIII CARE VOR BENEFICIA DE ACEST SPITAL SI E OK SA FIE ASA!

CARITATEA SI IN GENERAL DEMERSURILE PURE GENERATE EXCLUSIV DIN SUFLET, NU AU CUM, SUB NICI O FORMA SI IN NICIUN CONTEXT SA FIE INCONJURATE DE SCANDAL SI URA! IUBIREA SI URA NU SUNT SINONIME, ASA CUM NU SUNT CARITATEA SI PROFITUL DE ORICE FEL!

DE ACEEA CEL MAI BINE ESTE CA ATUNCI CAND O ARDEM PÃ CARITATE, SA N O AMESTECAM PE ACEASTA CU POLITICA, CACARE N ARE CUM SA FIE PURA IN NICIUN CONTEXT! MI SE PARE USOR SUSPECTA ASOCIEREA UNUI DEMERS CE SE VREA A FI PUR CU O LUPTA ISTERICA SI FARA NOIMA, TOCMAI CU AUTORITATILE CARE PE LANGA FAPTUL CA N AU CE SA CAUTE INTR UN DEMERS PRIVAT, MAI SUNT SI "INFECTE"!

SPITALUL PENTRU COPIII NEFERICITI TREBUIE FERIT TOCMAI DE TOT CEEA CE ESTE INFECT! NU? PAI NU! ATUNCI CAND APELEZI TOTUSI LA AUTORITATI, O FACI APROAPE STRICT POLITIC! CACA DACA N AI FACE O STRICT POLITIC SI DOAR CARITABIL, ATUNCI SI 11000 DE EUROI AI LUI BITMAN AR FI OK SI CRED 100% CA TOTI PARINTII CU PUI BOLNAVI, I AR LUA!

IN ACEASTA ORDINE DE IDEI S A FORMAT REPEDE UN CURENT DE DIVERSI SPALATI PE CREIER SAU SPERIATI SAU BINEVOITORI, CARE S AU GRABIT SA MA SFATUIASCA, ROAGE SI IN GENERAL "AJUTE" IN, CU SI DESPRE ACEASTA SITUATIE! "MAI BINE SA TI CERI SCUZE PUBLIC!"

POFTIM? PENTRU CE? PENTRU CA O MARE MICA DE IMBECILI MANIPULATI AU RASTALMACIT SI ROSTOGOLIT CEEA CE AM SCRIS? HM! NICIODATA IN VIATA ASTA! STIU FOARTE BINE CE AM SCRIS, CUM AM SCRIS SI MAI ALES DE CE AM SCRIS, CHIAR DACA N AM SCRIS TOT!

NU ACCEPT SFATURI DE LA NIMENI IN ACEASTA VIATA, DECAT DE LA OAMENI CARE MA DEPASESC SAU SUNT EGALI CU MINE DIN PUNCT DE VEDERE INTELECTUAL, SPIRITUAL SAU DIN AMANDOUA! CUNOSC UNUL! NU A AVUT ACEASTA PARERE!

ASADAR, CELOR PURI CARE CONSTRUIESC UN SPITAL SI DONEAZA PENTRU O CAUZA NOBILA CUM ESTE ACEASTA, LE TRANSMIT CACARITATEA SE FACE IN PACE SI LINISTE, IN INTIMITATEA SUFLETULUI SI DOAR IN VAZUL ECHILIBRAT AL DEFINITIEI DESPRE A DARUI!

SCUZE SA SI CEARA CEI PURI CARE, IN SPATELE ACESTUI DEMERS SI A SUSTINERII IMACULATE, LE DORESC CELOR DIN JUR, SA LI SE IMBOLNAVEASCA SAU MOARA COPIII SI ALTE ASTFEL DE ANOMALII!

CELOR MAI PUTIN PURI, CARE SE ASCUND IN SPATELE MISCARILOR CARITABILE, LE DAU UN SFAT (CA EU POT CA N AM CUNOSCUT PANA ACUM UN OM NICI MAI DESTEPT SAU MAI PUTERNIC SAU MAI ASUMAT DECAT MINE): CACAND VA PORNITI CU TAVALUGURI DE GENUL ASTA, NIMIC NU VA MAI FI CA INAINTE! MIZERIA TAVALUGULUI IA PE ORICINE SI SCOATE LA IVEALA GUNOI...CA ASTA FAC FURTUNILE TOATE!".

Scandalul a pornit după o postare controversată a Danei Budeanu, care lua în derâdere campania de construire a spitalului de oncologie pentru copii: "Ăștia căcare face ei un spital vrea să doneze Pintea un aparat dă radioterapie", scrie HotNews.ro. Mesajul a fost distribuit și de primarul general Gabriela Firea, prietenă foarte bună cu Budeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel