Dan Voiculescu, MESAJ după SCANDALUL Ciutacu-Băsescu în care a fost numit "pușcăriaș"

Narcis Popa |
Data publicării:

Dan Voiculescu reacționează în urma scandalului dintre Traian Băsescu și Victor Ciutacu. El a fost numit "pușcăriaș" de fostul președinte, în contextul în care Traian Băsescu îl ataca foarte dur și pe Victor Ciutacu. 

"In ultimele ore, spatiul public a fost infestat cu declaratiile imunde ale domnului Basescu Traian, care ataca grobian un jurnalist si presa din Romania in general.

Avem o lege care ofera fostilor sefi de stat o locuinta de protocol, un cabinet de lucru si alte cateva privilegii. Observand degradarea domnului Basescu, poate n-ar strica sa o completam cu retete compensate pentru tulburari psihosomatice si sejururi in clinici de "reechilibrare".

I-am fost adversar acestui domn pe vremea cand avea toate parghiile statului (si totusi ma cauta febril sa-mi dea binete pe culoarele de la Grivco, asa cum singur a recunoscut).

Astazi am pentru el doar simpatia datorata unui om ratacit in periferia obscura. Va continua sa atace, sa jigneasca, sa imparta lumea in tonomate si puscariasi. Nu trebuie sa ne suparam pe el. E doar un omulet trist si singur, impotriva caruia se intoarce tot raul facut, " a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

Ce a spus Băsescu? 

"Lui Victoraş, cu milă ...
Simbriaşul puşcăriaşului Voiculescu şi mai nou al lui Sebastian Ghiţă, pe numele lui Victor Ciutacu se revoltă că am militat pentru neextrădarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya.
Măi panaramă mică, ştii care este deosebirea între tine şi jurnalistul turc ?
Tu faci jurnalism pe bani grei înghiţindu-i precum un tonomat ca să-ţi cânţi partitura seară de seară, pe când amărâtul ăsta de jurnalist turc face jurnalism pe riscul lui şi fără bani primiţi de la moguli.
Asta-i realitatea măi Victoraş (să ştii că nu-ţi spun javră ordinară plătită să cânte pe muzica stăpânilor).
PS – Victoraş, tu care le ştii pe toate chiar nu ştii din ce bani te-a plătit puşcăriaşul Voiculescu ?" este mesajul lui Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel