Dan Negru, despre performanța lui George Simion: I-am spus că nici soacra sa n-o să-l voteze. M-am înșelat!

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
dan_negru_geoge_simion_colaj
dan_negru_geoge_simion_colaj

Cunoscutul prezentator Dan Negru a rămas uimit de scorul înregistrat de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), cel mai tânăr partid din România, la alegerile parlamentare. 

„Ăștia care sunt surpriza alegerilor, AUR, au luat 9% din voturi fără să apară deloc la televizor”, a comentat prezentatorul. Totodată, Dan Negru a recunoscut că nu a dat mari șanse acestui nou partid la alegerile parlamentare, însă s-a înșelat. „L-am întâlnit o dată, întâmplător, pe liderul partidului , în Iași pe stradă. Era cu o echipă de susținători. „Tu candidezi fără să te duci la tv? Nici soacra-ta n-o să te voteze” i-am spus. M-am înșelat! Se poate și fără tv in 2020 ?!”, a mai spus prezentatorul, citat de Infoprut.ro

Menționăm că potrivit rezultatelor oficiale parțiale anunțate de Biroul Electoral Central, după centralizarea proceselor verbale din 96,43% dintre secțiile de votare, Alianța pentru Unirea Românilor are 8,77% voturi la Senat și 8,69% la Camera Deputaților.

AUR s-a lansat în urmă cu un an, de Ziua Națională a României, la Alba Iulia, și a fost constituit în urma campaniei de la alegerile europarlamentare a liderului unionist George Simion. Cel mai tânăr partid din România se bazează pe patru piloni principali: familia, națiunea, credința și libertatea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel