Dan Barna : Este REVOLTĂTOR când un STAT decide să îşi GAZEZE proprii cetăţeni

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Preşedintele USR, Dan Barna,

Dan Barna, președinte USR, a spus pe facebook că a ajuns la protestul din Piața Victoriei ca să adune semnături pentru inițiativa ”Fără penali” și a văzut cum jandarmeria a folosit gaze lacrimogene împotriva mulțimii, la fiecare jumătate de oră, deși nu aveau motive.Barna i-a acuzat pe jandarmi că au incitat mulțimea.

Sunt de două ore aici. Cam o dată la jumătate de oră s-a dat uşor, acum s-a dat un jet foarte tare, un jet de gaze lacrimogene. Toţi oamenii sunt iritaţi, revoltaţi. Eram aici în mijlocul Pieţei, adunam semnături, este o atmosferă liniştită şi normală şi, totuşi, jandarmii reuşesc să incite şi să distrugă această manifestare paşnică.

Este revoltător ce se întâmplă, este un abuz incredibil când un stat decide să îşi gazeze proprii cetăţeni care vin să protesteze. Sunt copii plini de lacrimi şi le curge nasul în mod teribil, pentru că nişte jandarmi revoltaţi şi tembeli au hotărât să dea cu gaze lacrimogene, în condiţiile în care nu există nicio violenţă masivă”, a spus Dan Barna, într-un clip pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel