Dacian Cioloș: „Bădălău are dreptate parțial. Diaspora nu merită o reprezentare a PSD“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Dacian Cioloș a declarat, vineri, că senatorul Niculae Bădălău are dreptate parțial când spune că nu ar trebui majorat numărul parlamentarilor pentru Diaspora.

Liderul PLUS susține că PSD își merită soarta și că nu ar merita să îi reprezinte pe românii din străinătate.

„Argumentul lui Bădălău e comparabil cu argumentul doamnei Lia Olguța Vasilescu legate de deficit, care spunea că nu trebuie să plătim facturi pe contracte pe care le-au semnat chiar PSD-iștii. Cam ăsta e modul de gândire al PSD-ului, din păcate. Dar trebuie să recunosc, domnul Bădălău are dreptate pe o parte în afirmația pe care a făcut-o: Diaspora nu merită o reprezentare a PSD.

Asta da, sunt de acord, dar diaspora merită o reprezentare în Parlamentul României, cu parlamentari adevărați care să reprezinte problemele specifice ale românilor care pleacă șase, șapte ani în străinătate să muncească. Mulți dintre ei au plecta din păcate tocmai din cauza acestui gen de comportament. Asta arată că PSD nu a învățat nimic în ultimii ani și își merită soarta”, a spus Cioloș, la Digi24, citat de MEDIAFAX.

Citește și: Niculae Bădălău (PSD) INSULTĂ iar DIASPORA: „700.000 sunt stabili, restul sunt FETELE ALEA DE LE DUC ĂȘTIA“ (VIDEO)

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

El a mai spus că cei care vor majorarea numărului de parlamentari pentru Diaspora vor ”o nebunie”.

În august 2018 Niculae Bădălău a participat la o petrecere în timpul căruia lăutarii au cântat despre ”nașul Bădălău” și au jignit Diaspora.

"Să vă dea Dumnezeu sănătate. Pentru nașul Nicu Bădălău și pentru tot PSD-ul. Nașule, să știi că strofa nu e porno e un pic așa....că și ăștia a zis <>> Lai, lai lai, să vină Diaspora...hai, lai,lai,lai că noi ne pi...m pe ea", a spus lăutarul la microfon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel