Cutremur în Marea Britanie: Peste 600.000 de persoane afectate

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Cutremur în sudul Angliei. Seismul a fost resimțit în Bedfordshire, Buckinghamshire și Hertfordshire  Un localnic a spus că „a simțit întreaga casă tremurând” când a avut loc cutremurul. Aproximativ 610.000 de persoane locuiesc în zona afectată.

Un cutremur de 3,9 grade pe scara Richter a zguduit sudul Angliei. Localnicii din Bedfordshire, Buckinghamshire și Hertfordshire au raportat că au simțit cutremurul. Aproximativ 610.000 de persoane locuiesc în zona afectată, conform Centrului Seismologic European-Mediteranean.  

Studiul geologic britanic a raportat că cutremurul a fost localizat în orașul Leighton Buzzard, Bedfordshire, în jurul orei 8.45 și a avut o adâncime de 10 km. BGS a scris pe contul său de Twitter: „Primim rapoarte despre un cutremur în zona Bedfordshire. În prezent, investigăm acest eveniment și vom publica din nou în curând, o actualizare', informează Daily Mail.  

2. -imagine fara descriere- (cutremur_uk.PNG)

Mai multe persoane au luat cu asalt site-ul EMSC și au declarat că au simțit cutremurul.

„întreaga casă s-a cutremurat 3-4 secunde“

„Mi s-a părut oribil. Toată casa tremura de parcă ceva uriaș și foarte greu ar fi lovit acoperișul sau casa vecinilor mei . Nu am bănuit niciodată că vom avea aici“.

„toți pereții au început să tremure“

„casa s-a cutremurat ca și cum ar fi intrat o mașină în ea“

„Stând afară lângă șopron,  a începu să se cutremure și gemurile vigrau. Ca o pungă mare de nisip care cade pe acoperiș. Urmat imediat de o a doua undă de șoc“, sunt doar câteva dintre măturiil celor care au simțit seismul.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel