Cuplu de români, arestat în Italia. Cei doi intrau peste bătrâni în casă și furau toate bijuteriile 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un cuplu de tineri români a fost arestat în Bologna după reclamația a două bătrâne care au povestit polițiștilor că au intrat peste ele în casă. 

Românii au fost prinși după mai multe luni în care au fost căutați de poliție.

Din reconstituirile efectuate de polițiștii, era prânzului într-o zi de septembrie, atunci când două surori în vârstă de 94 și 97 de ani, care locuiau împreună, au auzit soneria în timp ce vorbeau.

Una dintre cele două s-a dus să vadă cine sună atât de insistent și, privind prin vizor, a recunoscut două figuri, un tânăr și o femeie pe care i-a văzut deja prin cartierul ei.

Prin urmare, liniștită văzând două fețe „familiare”, a deschis ușa pentru a-i întreba ce vor. Cei doi încep o lungă conversație în care se prezintă ca asistenți sociali trimiși de Municipalitatea din Bologna pentru a oferi îngrijire la domiciliu persoanelor în vârstă. În timpul conversației, femeia, dându-se drept asistentă socială, cere să folosească baia și apoi părăsește camera.

A urmat o luptă în dormitor

 

Dar trecerea timpului fără întoarcerea acesteia din urmă a făcut-o pe sora „mai mică” să se îngrijoreze și s-a dus să se asigure că fata este bine. Nu o văzut-o în baie și a găsit-o în dormitor în timp ce scotocea prin sertare și sub pernă unde încă mai ținea numeroase bijuterii de aur (amintiri ale unei lungi vieți) și un plic cu toate economiile ei de aproximativ 4000 . euro.

În acel moment, după ce a înțeles de ce a cerut voie la baie, femeia a încercat să-și recapete bunurile dar bărbatul, care venise între timp în fugă, a blocat-o, a smucit-o de mai multe ori, apoi a fugit împreună cu partenera sa.

După ce au raportat incidentul la poliție, polițiștii au analizat filmările realizate din circuitul de supraveghere video și au început perchezițiile care i-au condus la cuplu. După ce au fost arestați, cei doi au fost trimiși la închisoarea din Bologna. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel