Cupșa, atac la Toader: Demisia! Sunteți un mincinos

Liviu Ludovic / 29 aug 2018, 10:54 Salveaza PDF Comentarii

Președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Ioan Cupșa(PNL) i-a cerut demisia minstrului Tudorel Toader din cauza declarațiilor sale privitoare la protocoalele secrete. 

Cupșa îi pune o serie de întrebări lui Toader și îi cere demisia imediată. Protocoalele sunt legale, dar sunt nefirești?! Protocoalele v-au fost comunicate, dar nu ați avut ce face cu ele fiind secrete?! Nu știți de ce s-au încheiat două protocoale în aceeași zi, unul secret și altul nesecret?! Sunteți un mincinos domnule ministru, un mincinos lipsit complet de scrupule.  Demisionați imediat! În fiecare săptămână care trece aduceți atingere imaginii importantei demnități publice de Ministru al justiției.", a declarat Cupșa într-o scrisoare deschisă. 

Acuzații pe bandă rulantă

Deputatul îl acuză pe Toader că avea cunoștință de informații pe care acum le folosește ca să justifice demiterea procurorului general, Austin Toader. "Erați judecător la Curtea Constituțională a României în anul 2016? În calitatea d.voastră de jurist respectat, ați auzit de OUG nr.6/2016? Răspunsul este, la ambele intrebări, simplu: Da! Așadar știți de ce s-a încheiat Protocolul nesecret - pentru accesul direct al Ministerului Public la infrastructura tehnică deținută numai de către SRI, în acord cu decizia Curții Constituționale! Iar cel de-al doilea, Protocol secret, s-a încheiat pentru colaborarea în activitatea privitoare la securitatea națională, lupta antiterorism precum și cu privire la infracțiunile săvârșite de către cadrele SRI? Da!", mai scrie Cupșa. 

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.201
YesMy