Cunoscut vlogger român, ANCHETAT după ce a pus un copil de 10 ANI să conducă un bolid de 450 de cai putere

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un vlogger român a filmat un copil de 10 ani care conducea un bolid de lux de 450 de cai putere. Acum tânărul, dar și părinții copilului, riscă dosar penal.

Un cunoscut vlogger român din Oradea a intrat în vizorul polițiștilor după ce s-a filmat într-un bolid de lux la volanul  căruia se afla un copil de doar 10 ani. Pentru că tânărul a lăsat un minor să conducă un autovehicul de 450 de cai putere, acesta riscă dosar penal. Poliţia a anunţat că a deschis o anchetă în acest caz.

Şi părinţii copilului ar putea fi traşi la răspundere, pentru că l-au lăsat pe băiatul de zece ani să se urce la volanul bloidului de lux. Nu este prima dată când vloggerul bihorean iscă un scandal. În primăvară, el şi Victoraş Micula au fost actorii unui film cu arme şi curse cu maşini puternice, încheiat cu percheziţii.

Băiatul a ajuns la volan după ce tatăl său tocmai cumpărase maşina vloggerului. Când a auzit că cel mic este fanul său, tânărul a decis să îl filmeze în timp ce conduce. Uluitor este că puştiului nu îi sunt străine manevrele şi chiar mânuieşte volanul cu uşurinţă. 

Polţiştii din Oradea s-au autosesizat după ce au văzut imaginile şi urmează să stabilească cine sunt vinovaţii în acest caz. Au transmis că fac cercetări pentru conducerea unui vehicul fără permis şi pentru încredinţarea maşinii unei persoane fără permis. 

Vloggerul nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Însă nu este prima dată când intră în atenţia anchetatorilor, potrivit observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel