Cumpănașu-Tonel Pop, CIRC la Antena 3: "V-a pus doamna Dăncilă să intrați în DIRECT?"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Dezbaterea electorală desfășurată vineri seară la Antena 3 s-a transformat într-un scandal, după ce Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a intrat în direct pentru a comenta informația potrivit căreia Luiza Melencu ar fi fost văzută în viață în Italia.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a intrat în direct pentru a comenta informația bombă a serii, aceea ca Luiza este în viață. Prezent în platoul emisiunii, care trebuia să fie o dezbatere electorală, Alexandru Cumpănașu a început să facă scandal, aruncând cu acuzații dure. 

Iată schimbul de replici:

Tonel Pop: "Eu zic că ar trebui să fim echilibrați, să nu ne aruncăm cu capul înainte, că sunt filmări, că Luiza e la stradă. Eu cred că e în viață, dar invit la echilibru, trebuie să vedem despre ce e vorba. Până în acest moment, nu am văzut filmarea. Nu înțeleg de ce nu au fost anunțate autoritățile, dacă ar fi adevărată această chestiune. Nici familia înțeleg că nu a recunoscut-o 100%"

Al. Cumpănașu: "Ba da"

T.P.: "Nu cred în astfel de știri în preajma unor evenimente care urmează și în contextul actual și care nu sunt date autorităților, ci sunt date pe surse, la televiziune, cu stop-cadre, puțin încețoșat, etc. Sunt prea bătrân în meserie ca să mai cred că apa e uscată"

Al. Cumpănașu: "V-a pus doamna Dăncilă să intrați în direct? E disperare acolo? Eu știu că nu mai sunteți avocatul familiei Melencu. Puțină decență și speranță"

Moderatorul Răzvan Dumitrescu a intervenit: "E un demers jurnalistic firesc. În mod oficial, Tonel Pop este avocatul familiei Luizei" 

Al.Cumpănașu: "Eu așa știu, că nu mai este. Dar dacă domnul Pop vrea să facă campanie electorală aici, faceți pentru PSD. Ați fost omul PSD-ului și veți rămâne toată viața"

Răzvan Dumitrescu: "Domnul Cumpănașu, vă tai microfonul! Este o lipsă elementară de decență să vorbiți peste oameni. Mie nu mi se pare ieșit din comun că domnul Pop e întrebat ce părere are"

Al.Cumpănașu: "Dacă ridicați tonul la mine, plec eu din emisiune"

R.D.: "Domnule, opriți-vă!"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel