Cumpănașu: "NU mai am niciun dubiu, criminalul e PROTEJAT. Mor cu ei de gât!"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Alexandru Cumpănașu aduce acuzații grave autorităților, pe care le acuză că încearcă să-l protejeze pe Gheorghe Dincă, monstrul de la Caracal. 

La o zi după ce a făcut un apel la toți românii să-l ajute cu informații legate de dispariția Alexandrei, unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu a postat un nou mesaj.

"Dragi romani, NU mai am nici un dubiu: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este PROTEJATTT. NU este un singuratic psihopat. Este parte din retele de trafic de minore!!!!. Are complici in mai multe tari europene. Si multa protectie din Romania. Va rog ajutati ma sa punem presiune pe toate institutiile sa o gaseasca!!! VA ROG. ITALIA, MAREA BRITANIE SUNT DOAR 2 TARI unde monstrul impreuna cu posibil familia lui a rapit si trimis fete sarace. MOR CU EI DE GAT. Trimiteti va rog mesaje catre toate institutiile si persoanele din Romania care pot face dreptate. #112vreausatraiesc. Pun aici o poza a unui complice dovedit al acestuia cu orice risc pt ca anchetatorii nu actioneaza transparent. Daca stiti info despre acest individ va rog dati ne info!!!!!!", este mesajul postat pe contul său de Facebook.

El postează și o fotografie cu un posibil complice al violatorului.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel