Urmărește dezbaterea live

Cumpănașu a luat FOC: "AVERTIZEZ SNSPA să nu se joace!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Alexandru Cumpănașu avertizează SNSPA să nu "se joace" cu imaginea sa, în calitate de candidat la alegerile prezidențiale, după ce instituția a anunțat că va demara o serie de verificări. 

"Colaborarea mea cu SNSPA a fost una legală, corectă și transparentă. Nu am predat niciodată la SNSPA, ci am fost expert în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, colaborare pe care am încheiat-o în anul 2018, ca urmare a îndeplinirii obiectivelor.

Avertizez SNSPA să nu se joace cu imaginea unui candidat la Președinția României, cu atât mai mult cu cât am avut doar calitatea de angajat, iar în măsura în care continuă să facă jocuri politice voi depune plângere penală pe numele tuturor celor care îmi afectează dreptul la imagine și cariera profesională", este mesajul postat de Alexandru Cumpănaşu pe pagina sa de Facebook.

În contextul scandalului legat de studiile candidatului la prezidențiale, Școala Națională de Studii Politice și Administrative a anunţat că va referifica legalitatea procedurilor de angajare a lui Alexandru Cumpănaşu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel