Cumpănașu a izbucnit în DIRECT: "Cât de proști ne cred? Polițiștii i-au dat timp lui Dincă"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei sechestrate, violate și omorâte de Gheorghe Dincă într-o casă din Caracal, a vorbit, miercuri seară, la Digi 24, despre modul incredibil în care au intervenit polițiștii și procurorii în acest caz. 

Alexandru Cumpănașu a prezentat noi informații despre cazul Caracal, subliniind modul incredibil în care au acționat autoritățile în cazul neopatei sale.

"Din rapoarte oficiale, reiese că polițiștii nu au fost împiedicați să intre în casa lui Dincă, ci s-a format un fel de conclav în care s-a decis să se intre în casa criminalului.

Ni s-a spus că ei aveau toată dorința să intre. Dar conform rapoartelor oficiale, ăștia au făcut un fel de adunare și au decis de COMUN ACORD că nu e bine să salveze viața Alexandrei. Au decis că e bine eventual să fie chinuită de acest monstru până la șase dimineața. 

Cât de proști ne cred? Eu cred că mafia din clanuri se mută în mafia din instituții. E evident ca i-au dat timp lui Dincă să scape de dovezi", a spus Cumpănașu, în ediția de miercuri seară a emisiunii "Jurnalul de Seară" de la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel