Cum au râs internauții de Firea: Video VIRAL cu dansul pe maneaua lui Dragnea (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Firea și soțul său, primarul orașului Voluntari, Florin Pandele, au surprins aseară printr-o postare pe Facebook în care dansează pe ritmurile melodiei Jerusalema, acceptând astfel o „leapșa“ pe Facebook, provocați fiind de prietenii lor. Internauți au „schimbat puțin“ ritmurile melodiei. Ce  ieșit... vă invităm să urmăriți mai jos.

Profitând de lipsa copiilor de acasă, cei doi au încins un dans în curtea casei din Voluntari, pe ritmurile melodiei Jerusalema. „Am răspuns prompt provocării prietenilor – Jerusalema, varianta «singuri acasă!”, a scris edilul Bucureștiului invitând și prietenii să facă același lucru. „Cine intră în joc? Postați 1-2 minute de dans pe melodia anului! E sâmbătă seara și, peste mai puțin de două ore, începe onomastica Sfântului Alexandru! La mulți ani, Alexandra! La mulți ani, Alexandru!, a scris Gabriela Firea.

Internauții au schimbat însă melodia cu cea a unei manele celebre, dedicate PSD-ului și lui Liviu Dragnea anul trecut.

În campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 2019, celebrul interpret de manele Nicolae Guță a dedicat o manea PSD, despre care spune că e „cel mai tare partid posibil”, și îndemna românii  care vor o viață mai bună să voteze „cu-ncredere Liviu Dragnea - PSD“.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel