Cum a murit „vraciul“ lui Ceauşescu. Mudava a refuzat tratamentul

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Bioenergeticianul Constantin Mudava, supranumit vindecătorul lui Nicolae Ceaşescu, a murit după ce a suferit de mai multe afecţiuni. Fiul său, George Mudava (46 de ani), a declarat pentru „Adevărul” că acesta a avut puterea să refuze tratamentul prescris de medici.

„A încercat să îmi transmită mai multe lucruri în ultimele zile, dar nu se mai înţelegea ce spune, nu mai reuşea să articuleze. A refuzat şi medicamentele pe care trebuia să le ia. A avut parte de tot ce e mai bun, dar până aici a fost. Era prezent, ştia ce se întâmplă în jurul lui, dar nu mai putea reacţiona. A avut puterea însă să refuze tratamentul. Tot ce îi spuneam înţelegea”, a spus fiul său.

Constantin Mudava a murit joi, 1 noiembrie, la vârsta de 82 de ani, în secţia Îngrijiri Paliative a spitalului din Târgovişte, unde fusese internat în urma unui infarct în urmă cu două săptămâni.
 
La începutul anilor 90, sute de oameni stăteau la ușa lui MUdava pentru a se salva. Reputația lui de mare bioenergetician a trecut și granițele țării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel