CTP: Dragnea va conduce România prin DECRETE. Exact ca Nicolae Ceaușescu. Un pas mare, către instaurarea DICTATURII în România, după 30 de ani

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a comentat pentru știrile pro tv că declarații făcute de Liviu Dragnea, după condamnarea în primă instanță, că  "Dragnea va conduce România prin decrete. Exact ca Nicolae Ceaușescu."

Cristian Tudor Popescu: Este ceea ce mă așteptam. Am și spus ieri, e de așteptat să apese pedala domnul Dragnea. Adică, tot ce a comis până acum să ridice la putere. Cel mai grav lucru din tot ce am auzit este renunțarea la procedurile parlamentare. Asta ne-a anunțat domnul Dragnea. Ca să nu mai piardă timp, ca să nu mai fie sâcâit de obiecțiile opoziției, că există totuși o opoziție acolo. Domnul Dragnea va conduce România prin decrete. Exact ca Nicolae Ceaușescu. Așa se vor numi acum, ordonanțe de urgență, dar vor fi decrete de tip Ceaușescu. Domnul Dragnea mai face un pas, un pas mare, către instaurarea dictaturii în România, după 30 de ani. Iarăși era de așteptat, având în vedere că șeful Guvernului, Dăncilă, și ministrul de Interne au atacat ieri ÎCCJ. Premierul și ministrul de Interne al României au atacat Înalta Curte. După așa ceva, nu e de mirare că domnul Dragnea ne anunță instituirea guvernării prin decrete ceaușiste.

Către instaurarea unui regim dictatorial în România. Este singurul său obiectiv. Domnul Dragnea nu a fost niciodată preocupat foarte tare să scape de dosare, să scape de răspundere în fața justiției și după aceea nu știu ce să facă. Nu. Domnul Dragnea a avut acest obiectiv de la bun început: reinstaurarea, după 30 de ani, a conducerii României de către un singur om, de suveranul Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel