CTP, despre Liviu Dragnea: EXECUȚIE rituală

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a declarat că Tudorel Toader nu a mai avut sprijin politic pentru că nu i s-a mai supus lui Liviu Dragnea. Mai mult decât atât, prezent în studioul Digi24, CTP a spus că pleacare lui Toader a fost "o execuție rituală pentru a confirma partidului că e tare". 

"În doi ani de zile, domnul Tudorel s-a lipit ca marca de scrisoare de votanții PSD. Și acum îl dai afară?(...) Oamenii nu știu ce să zică. De ce l-ai demis pe Tudorel? Nu a dat ordonanțele. (...)Domnul Dragnea avea nevoie acum de un mesaj de forță, de reconfirmare a autorității lui. (...) Îl interesează faptul că Tudorel Toder nu s-a supus ordinului lui", a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24. 

 Gazetarul este de părere că Liviu Dragnea a vrut să transmită un mesaj partidului său, dar și celor din ALDE. 

"Asta a fost o execuție rituală pentru a reconfirma partidului că e tare. Și, în același timp a transmis, i-a sucit mâna la spate domnului Tăriceanu. A arătat asta atât PSD-ului cât și ALDE, nu, "uite c[ domnul Tăriceanu nu poate să mă împiedice să îl dau jos pe Tudorel Toader." Acesta este și mesajul pentru cursa prezidențială", a mai spus CTP. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel