CTP despre discursul lui Ludovic Orban: „O dezvoltare a exprimării sintetice a cunoscutului economist, politolog şi filosof Gheorghe Hagi“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Jurnalistul cristian Tudor Popescu vede în discursul premierului desemnat Ludovic Orban o „dezvoltare a exprimării sintetice a cunoscutului economist, politolog şi filosof Gheorghe Hagi – ar fi bine să fie bine ca să nu fie rău“.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 anunţul făcut de preşedintele Klaus Iohannis prin care l-a nominalizat, oficial, pe Ludovic Orban pentru postul de premier. Jurnalistul a explicat că susţinerea acestuia în Parlament este „extrem de problematică”.

„Putea la fel de bine să-l desemneze domnul Klaus Iohannis acum, să pronunţe numele lui Viktor Orban sau Victor Rebengiuc, tot aia era. Nu-mi vine în cap decât Shakespeare: vorbe, vorbe, vorbe. Asta am auzit acum. Practic nu se poate face nicio ştire din asta. L-a anunţat pe Orban, însă nu înseamnă practic nimic, pentru că guvernul nu este cunoscut, iar sprijinirea lui în Parlament este extrem, extrem de problematică în clipa de faţă. Aşa că este o non-ştire ce am auzit acum”, a declarat Cristian Tudor Popescu, citat de Digi24.

Cât despre discursul liderului PNL, CTP îl compară cu cel al „cunoscutului economist, politolog şi filosof Gheorghe Hagi“. „Ce a enunţat Ludovic Orban e o dezvoltare a exprimării sintetice a cunoscutului economist, politolog şi filosof Gheorghe Hagi – ar fi bine să fie bine ca să nu fie rău, asta e tot. Trebuia să spună: vom începe prin a identifica găurile în care putem să ne rupem gâtul, lăsate de PSD în buget, în diverse agenţii, care sunt înţesate de oameni PSD. Cum poţi să aplici măsurile astea frumoase de care vorbeşte domnul Orban când întreg aparatul de stat este înţesat de diverse pile, relaţii, nepoate, amante, oameni din partid”, a conchis spus Cristian Tudor Popescu.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel